Bidrag 9 - Oktober



Hejsan
Nu har jag gjort en LO till den här månadens utmaning, jag tyckte det var en inspirerande utmaning och jag kommer nog framöver att scrappa utifrån en sång igen, för det var skoj.
Jag valde "moving on" med good charlotte
 
//Emelie

 


Bidrag 8 - Oktober



Hej!
Här kommer mitt bidrag till oktoberutmaningen. Jag har scrappat mina två äldsta tjejer som provar en ny röd regnkappa i regnet och som de höll på att posera så tyckte jag att sången "Singing in the rain..." passade riktigt bra. För att plocka upp det röda, blanka i regnkappan så har jag stansat ut blommor dels i OH-plast som jag stämplat med notstämpel, dels ur en röd läskedrycksburk (nämner inget namn så det inte blir onödig reklam). Lite lack, embossing och ofärgade stenar blev det också (även om det inte syns så bra på fotot).
Tack för en rolig utmaning (som vanligt).
 
Vänliga hälsningar
Anna-Lena

Vinnare i barntävling

Vi har ju haft en barntävling här på Pysseltagen och nu är det dax att presentera vinnarna!!

4st underbara bidrag har det kommit in, alla lika fina. Så det var tur att inte vi i DesignTeamet skulle rösta som vi brukar göra, för då hade jag inte kunnat välja.

Men nu ska jag inte håller er på halster längre...









Trumvirvel.....













Nyfiken?












Vinnarna är:












ALLIHOPA!!!



Inger tyckte precis som vi i DesignTeamet att alla bidragen var lika underbara, och bestämde helt enkelt att alla 4 papperskonstnärerna får varsitt litet uppmuntrande pris :)

Ett stort grattis till KEVIN, KARIN, MINI och EMILIA!!

Be mamma eller pappa maila in era adresser till: [email protected] så kommer priset på posten!

Pysselhälsningar från oss på Pysseltagen, genom BellaMio

Små askar

Ja nu har ju faktiskt nedräkningen till julen börjat. Det är mindre än 2 månader kvar och jag har så smått börjat tänka på lite presenter. Det är ju många som ska, har några söta vänner som jag gärna vill ge till, fritidsfröknar, avslutningar på diverse saker barnen gått på under terminen... Ja det blir ju en del, så det är ju lika bra att börja i tid:)

Idag tänkte jag bjuda er på två askar som jag knåpat ihop som passar perfekt att ge bort något litet i.

Först ut är den här söta skapelsen:



Viss är den alldeles ljuvlig!! Stommen har jag vikt av brun Cardstock och gjord i en enda lång bit. För utom lådan då så klart, hihi. Jag klädde asken med röd cardstock och årets favoritjulpapper från Inkido.

Lite pärlor, en julblomma, crispyband, charm och så klart ett vackert julband oxå så var dekoreringen klar.



Drar man ut lådan så har jag klätt den oxå med samma papper och även pluttat dit några vackra pärlor. På den här bilden ser man även att jag har använt Tim Holtz Ball chain som handtag för att dra ut lådan med.



Öppnar man upp den översta flicken så finns där en julhälsning som jag stämplat och embossat på en tag. Ett vitt cardstock - med en stämplad snöflinga - att skriva några rader på finns oxå.

Alster nr två:



Den här söta lilla asken/påsen gjorde jag och min son ganska många av förra året. Han gjorde till sina kompisar och jag gjorde till mina. Ni kan gissa att det gjorde succé på högstadiet när han kom och delade ut sånna här fyllda med Non Stop till sina vänner :)

Basen till asken är gjorde på inkidos julpapper stjärna turkos och sedan har jag även här stämplat på med deras söta snöflinga för att få lite mer dekor. Jag har chalkat kanterna ganska mycket och till sist har jag knutit ihop hela skapelsen med en rosett av röd organza. En liten tag oxå förstås så man kan skriva på baksidan vem det är till.

Nu när jag suttit här och skrivit om mina alster blev jag så sugen så jag tror att jag sätter mig och pysslar en stund till :)

Kram på er
BellaMio

Bidrag 7 - Oktober



Hejsan!
 
Här kommer mitt bidrag till tävlingen. Titeln på min LO är The power of love med Frankie goes to Hollywood. Det är min och min mans sång som ofta lyssnade på när vi träffats trots att den var gammal redan då. Nu 12 år senare är den fortfarande lika bra och ger fortfarande samma känslor till oss.
 
Jenny E

Choklad ska det vara till jul!

Ja, men det är väl klart... och kan man förpacka den lite personligt är det ju ännu bättre! Här har jag gömt Marabou Premium Mint i en passande julig förklädnad... I alla fall skulle jag bli saligt lycklig över en sån här liten present till jul... (blink blink, nu vet ni...)

Och inte nog med detta, jag vill ju se fler tips på hur man kan göra julchokladen lite roligare... så nu utmanar jag mina kära, duktiga och kreativa DT-systrar till att altra choklad! Visa mig er snyggaste choklad! Jag ger er några veckor, vänner...;D



Jag har gjort ett omslag för hela kakan med sitt eget omslag som ligger oöppnad inuti (jag looovar...) utav Orange peel White som bas och sedan har jag använt mig av Inkidos vackra beige julpapper Brun gran tillsammans med bruna 24:12 som verkar vara slut i butiken. Inkat kanterna har jag gjort med min Ink Blending Tool och så Vintage Photo-dynan, den mest använda i min pysselhörna. Min allra käraste Doily Lace från Martha Stewart har också fått komma till heders.  Två bitar Vit spets satte jag i bredvid varandra, fast åt olika håll och i mitten av det löper ett grönrutigt vackert smalt band som också förmodligen är slut...  Vit poinsettia fick samsas med vackra löv och den lilla söta tagen är inarbetad med Vintage Photo samt sedan sprayad med Perfect Pearl och vatten. Sedan stämplade jag med Vintage Photo-dynan och embossade med Clear vilket är min absoluta favoritmetod just nu.... Stämplarna jag använde är Stilla natt och Swirl

KRAM på er!
/Cath.

Bidrag 4 - barn - oktober



Hejsan.
 
Här kommer min son Kevins bidrag till eran barntävling. Han är 6 år och älskar att pyssla. Han har ritat den liggande kossan,skrivit Grattis och komponerat kortet helt själv.
 
Mvh // Gabriella


Bidrag 6 - oktober



Hej,
Jag har scrappat efter sången "Det bor en ängel i mitt rum"

Ann-Margret


Bidrag 5 - Oktober



Hej!
 
Här kommer min Lo till utmaningen. Jag har valt Queens fantastiska låt "We will rock you"
Vilken skojig utmaning, jag hade väldigt skoj när jag genomförde den.
 
Kram på er
i höstmörkret som nu lyste upp.
 
MVH
Nettan


Bidrag 3 - Barn - Oktober



Hej!
Här kommer ett  bidrag till barntävlingen från Karin, 10 år. Hon gillar mest att pyssla med pärlor men emellanåt gör hon mig sällskap när jag scrappar och då gör hon helst grattiskort som hon kan ge bort till kompisar och släkt. Hon är en hängiven pingvinsamlare så därför blev det ett julkort med en pingvinstämpel (det är nästan köptvång när vi hittar nåt scrapmaterial med pingviner på). Hon fick med något handskrivet också genom att skriva God Jul på etiketterna som är fastknutna på bandet.
 
Vänliga hälsningar
Anna-Lena

Bidrag 4 - Oktober



Hej,
 
Här är mitt bidrag. Jag har scrappat sången "Små cyklar, de far omkring". Upptäckte dock nyss att jag skrivit "En cykel, den....". Typiskt, men jag hoppas att det är OK.
 
Tack för en kul tävling.


Annica

Bidrag 3 - Oktober



Hej, Här kommer mitt bidrag till oktober-tävlingen! Älskar verkligen att kombinera mina två största intressen; scrapbooking och musik!! Försöker ofta hitta titlar i låttexter. Den här titeln: "tomorrow belongs to me", är från en låt (fade away) skriven av Freddie Walding och inspelad som en duett med Håkan Hellström. Fotot jag har scrappat är ett dagisfoto på mig när jag är fem år och har hela framtiden framför mig. Pappret är från Prima och jag har målat vissa delar av det i akvarell.
 
Tack för en rolig utmaning!
 
Hälsningar Kristina

Såå mycket jul...

...men såå lite tomtar! ( Nja, nån ytterst enstaka distresstomte kanske har skymtat förbi i bloggen men ändå, stor tomtebrist! :D) Tänkte försöka kompensera detta med två tomtiga kort, först ett i de "klassiska" julfärgerna:



Denne glade Nisse i ringer från Lindy är färglagd med distressrefillers och upphängd i rött band ( just detta verkar fn vara slut i shopen men det finns nånga andra fina :)). Den ovala formen är ritad och utklippt efter största ovalen i TH:s Clear Fragments, ovals and circles och den gröna CS:en bakom är urklippt "en bit utanför" med scallop-sax ( man tager vad man haver:) ) På Tagen egen God jul-stämpel liknande denna, och liite distress Walnut stain (som på övriga kanter).
Pappren är Making Memories Mistletoe mistletoe och Grön CS Bazzill Canvas Ivy  . Röda poinsettias och röd stickles i hörnen.

Nästa kort blev i lite mer okonventionella julfärger:



Även denne söte Nisse med lykt  kommer från Lindy, är stämplad på akvarellpapper och färglagd med distresser.  Formen på motivet är ritad och urklippt efter största Spellbinders -Lables 4 ( hade då ännu inte fått min Epic Six :) ) Kortet är vikt ungefär 10:14,5:5,5 cm för att gå lite omlott och hålls ihop med den orangea "gördeln" runt magen, som tomten och textskylten är fastsatta på. God Jul är skrivet på akvarellpapper med en hemgjord "soppa" av valnötsbläck, lite glycerol och gummi arabicum för att det ska gå att embossa, har använt clearpulver. Brunt Crispyband och MS kantstans  scallop dot. Pappren är Vit CS Bazzill Canvas Vanilla, Crate Paper Lemon Grass Tangerine, MME Abbey Road Best Buddies Scaly (baksidan) och MME Colourful Christmas Merry Dots (baksida) . Egna hörnstämplar och liite distress Walnut Stain på alla kanter.

Hoppas ni kommit igång  för fullt där hemma med julkortstillverkningen, men gör gärna en liten paus och delta i månadens utmaning-Scrappa en Sång!

Ha en skön kväll!
Kram / Eva

Ett par jultags

Idag har jag gjort 2 jultags som jag gärna vill visa er. Jag har använt mig av en ny teknik som jag aldrig provat förut och oj så skoj det var!!

Jag har stämplat i UTEE, och resultatet blev verkligen snyggt.

Så här blev den första tagen:



Visst är den läcker??

Jag har börjat med en vanlig tag, som jag färgade in med mina distressdynor. Jag jobbade in färgen från varje hörn.

Nästa sak jag gjorde var att jag stämplade med den läckra snöstjärnan lite överallt på tagen, tyvärr syns det inte på bilden...

Sen var det dax för UTEE-pulvret. 3 lager skulle det vara! När jag sedan hade fått på det tredje lagret gällde det att vara snabb, medan UTEE:n fortfarande var varm stämplade jag ner stämpeln i massan och lät den sitta kvar 10 sekunder eller så. Sen var det bara att lyfta och Voilá!!

Jag hade förberett min God Jul-stämpel innan och duttat på med silverdyna för att jag snabbt skulle hinna få ner den i massan innan den svalnade.

På den här bilden ser ni kanske lite tydligare:



Stämpelmotivet blir liksom nersänkt i UTEE:n. Bara så fräckt!

Jag tyckte det var så kul så jag gjorde minsann en till när jag ändå var igång!



På denna har jag även stämplat med den vackra tomtestämpeln innan jag gick på med UTTE-pulvret. Denna är min favorit och jag ska säga att det kommer definitivt mer såna här alster från mig!

Det här materialet har jag använt:

Till den första:
Tag
Distressdynor Walnut Stain, Vintage Photo, Aged Mahogny och  Fired Brick
Snöflingestämpel från Inkido
Spets
Band
Blomma
Ros

Strass
God Jul-stämpel 
UTEE
Silverfärgad stämpeldyna som jag hittade i mina gömmor

Till nr 2:
Tag
Distressdynor Vintage PhotoFired Brick och Peeled Paint
Walnut Stain till stämpelmotivet
Collagestämpel
Spets

Band
Strass
God Jul-stämpel
UTEE
Silverfärgad stämpeldyna som jag hittade i mina gömmor

Hoppas ni blir inspirerade till att testa för det är verkligen superkul!!

Kram BellaMio

Å så lite till....

Än är det god tid att fixa julkorten så att man kan slappna av i december och ägna sig åt knäckkok och pepparkaksbak och annat som gör livet gott just då. Vi försöker på alla sätt inspirera allt vad vi kan.



Här ett ganska enkelt julkort. Jag har använt Basic Greys underbara papper Eskimo kisses, både fram-och baksida. Jag dekorerade med vita poinsettiasCrispyband och vit smal spetsStämpeln är från Inkido och embossad med Distress embossingpulver Worn Lipstick vilket faktiskt ger en lite frostig känsla.


Nästa julkort har jag gjort lite annorlunda, tycker att jag lätt fastnasr i att göra "samma kort" fast med annorlunda material så blir designen lätt likadan... känner ni igen er? Nu såg jag någon som använde cirklar på sitt kort och då fick jag egna idéer. Här är det Village - Eskimo kisses som jag använt båda sidorna av. Den lilla söta snögubben är även den embossad med Worn Lipstick. Rosor och pinsettias har jag sprayat Perfect Pearls som jag blandat med vatten i en minimister!

Missa inte att kika in här ofta för rätt vad det är kommer vi med julinspiration för er!
Kram, Cath.

Bidrag 2 - Oktober

 

Här kommer mitt bidrag till eran månadstävling :) jag har scrappat låten god damn your beautiful med chester see, det är hela låt texten som står till höger
på detaljbilden syns det hur jag har smetat på lite guld stickles på låttexten :)


// Rebecka 16år


Meeeer juuuul...

Jag blir så inspirerad av alla vackra julkort som skapas runt om i vårt vackra land just nu. Tar man sig tid en stund så finns det hur mycket vackert som helst att titta på :)

Idag tänkte jag bjuda er på två kort som jag knåpat ihop...

Det första är ett annorlunda kort som jag hittade inspiration till just under en surfrunda :)



Det är ett clearkort som jag gjort av OH-plast. Tyvärr så gör fotot det inte alls rättvisa!

Kortet är dubbelt och änglapappret från Inkido sitter på utsidan och det vackra röda inkidopappret sitter på högersidan inuti kortet.

På baksidan av änglapappret har jag klistrat en bit vit cardstock som de kan skriva en liten julhälsning på. Ett band som jag hittade i mina gömmor och så fina blommor och minirsor.

Jag har stämplat med Inkidos läckra julstämpel på ett akvarellpapper och sedan rivit ut texten lite slarvigt och chalkat kanterna lite för att få en gammaldax look.


Nästa kort hittade jag inspiration till på youtube, jag bara älskar att titta runt där! Kan bli fast i timmar, hihi...
 



Tyckte dessa nya papper från Graphic 45 passade så himla bra till att göra julkort av, även om det faktiskt bara är det ena som är från julserien!

Om man tar tag i den övre blomman och drar lite så får man upp kortet som sitter inuti.



Visst är det läckert? Enkelt att göra var det oxå :)

Stommen jag använt till kortet är Bazill's Pomegranate och kortet att skriva på är vit cardstock. Samma stämpel från Inkido på det här kortet, och så lite band, en fiiin blomma och några pärlpluttar.

Blomman som man håller i när man drar upp kortet har jag gjort med hjälp av en punch, sen är det bara att stansa ut en i vitt och en i röd cardstock. Jag har fäst dem på kortet med en 3D-kudde för att de skulle komma upp lite.

Hoppas jag har kunnat inspirera er lite!

Glöm nu inte bort vår tävling, vi har fått en fiiina bidrag, men fler vill vi ha!

Kram BellaMio

Åsså några julkort från mig med :)

Mycket julkort blir det ju så här års. Inte nog med alla fina och vackra papper som finns ute på marknaden nu, men tiden ska ju räcka till oxå. Så det är lika bra att börja i tid...

Jag har två stycken som jag tänkte bjuda er på idag, sen kommer det nog två till på söndag tror jag. Man måste ju dela upp det goda lite ;)


Först ut är ett kuvertkort. Jag gillar att göra dessa, det är ett annorlunda kort och så himla kul att dekorera. Fast på just detta har jag sparat lite på dekorationerna.



Man gör ju dessa kort genom att vika ett helt papper några gånger. Sen är meningen att när man viker upp locket ska det finnas ett kort där att dra upp. Men jag gjorde på mitt eget sätt den här gången. När jag gjort de första vikningarna så delade jag på mitten i ställer och fick på så sätt två kort. Det andra visar jag er på söndag:) Under locket har jag stämplat med en vacker "God Jul"-stämpel och sedan finns det lite plats för en hälsning.

Till det här kortet har jag använt:
Vit Cardstock
Snöboll röd från Inkido
Vit spets
Strass

Band
Blomma
Minirosor
Chalk


Nästa kort har en vikning som jag hittade i en tidning när jag bläddrade lite för inspiration.



Här har jag använt baksidan av pappret Village från Basic Grey, och en liten bit av det söta Finial. Ett par Minirosor i mitten av blommorna och ett vackert glittrigt band som man tar av för att öppna kortet och läsa hälsningen. God jul stämpeln kommer från Stämpelboden. Kanten av locket har jag stansat med den vackra kantstansen Half spiral punch från Martha Stewart.

Det var allt från mig idag, men titta gärna in här ofta för vi uppdaterar med julinspiration så fort vi orkar och hinner med :)

Ni glömmer väl inte bort vår månadsutmaning?

Kram BellaMio

Bidrag 2 - Barn - Oktober



Hej :)

Min dotter som jag kallar Mini på nätet är 6år och har gjort detta kort som sitt bidrag till er utmaning denna månad.

Kram Gurkiss


... och ä n n u mera jul !!!

Satte mig här om dagen för att göra några julkort av DT-materialet vi fick härom sistens. Sträckte ut handen efter dom jätteläckra julpappren men slant liksom och landade ändå IGEN bland distressfärgerna ( jag vet - jag har ett riktigt svårt beroende här =) ). Blev alltså två julkort med distresser, oväntat nog.

Först ett enkelt och snabbt:


Stämplat Santa dear från BoBunny (verkar tyvärr ha tagit slut i shopen) med svart memoriesdyna på akvarellpapper, sen distressat med Shabby Shutters, Tattered Rose, Fired brick och Aged Mahogany. Har sen stämplat med Stämpel Kristorn vänstervänd med Walnut stain i kanterrna, och distressat lite ytterligare i kanterna med Walnut Stain. Textskylten är privat ramstämpel som jag skrivit i med valnötsbläck och distressat på lite grann. Under  denna vitt Crispyband och rött band. Distress stickles Fired Brick som ram runt bakgrunden, runt texten och på bären i kanterna. Lite Stickles frosted lace i tomtens skägg. Vit CS Bazzil canvas.

Sedan ett som tog lite längre tid (fast mest torktid):



Har använt CS Bazzill canvas Walnut. Akvarellpapper som jag distressat med Antique Linen , Brushed Courduroy och Walnut Stain, sen mistat med mist av Peeled Paint distress refiller och Perfect pearls Forever green samt lite mist med PP Gold och vatten. På det stämplat granarna från TH stämpelset Reindeer Flight  (tyvärr också slut i shopen) med Vintage Photo, sen embossat med distress embossingpulver Peeled Paint. Stämplat i kanterna med grankvisten från TH stämpelset Letter to Santa. I övre delen stämplat snösjärnorna från Reindeer Flight med watermarkdyna och penslat i PP gold (syns dåligt tyvärr, för ljust foto). Själva renen  är stämplad med TH stämpeln från samma set, på grunge paper med Walnut Stain, klippt och skurit ut, ( hornen var ju lite pillriga måste erkännas, men med lite tålamod och en vass kniv går det !) sen distressat på lite extra, särskilt i kanterna, och lackat med crackle accent. Tagen skriven med valnötsbläck och distressad, stämplat små hörn som embossats med guldembossingpulver. Fö rött band, Stickles Gold.

Hoppas vi inte får er att känna er trötta på julen innan den ens är i närheten, men jag säger det igen- med julkorten kan man aldrig vara ute i för god tid :D !

Ha en härlig kväll!

Kram /Eva


Bidrag 1 - Barn - Oktober



Hej
 
Detta kort har min dotter gjort. Hon heter Emilia och är 8 år men fyller 9 år i slutet av november.
 
Måste säga att din dotter gjort ett underbart kort och visst blir man glad som mamma när dom kommer med sånna små saker som dom lagt ned hela sin stjäl i.
 
MVH
 
Mamma till Emilia
Louise Uddenbjörk
Öland 

Bidrag 1 - oktober



Hej! Här är mitt bidrag till oktober tävlingen.
Jag har valt  Monica Törnells sång vintersaga. 
Mvh
Ulrika thelberg

Lite mer julinspiration

vill jag bjuda på här med ett par kort som jag har pysslat ihop!




Först ut har vi det här kortet där jag använt Making Memories Mistletoe  samt det helt underbara  glittrande Music Note. Jag har rivit lite med min edge scraper. Stämpeln är den vackra Stilla Natt från Inkido som jag har stämplat med min gröna favorit Peeled Paint och sprayat med min numera oumbärliga  Perfect Pearl! Helt underbara små julstjärnor  pryder kortet tillsammans med små röda rosor som har fått lite Stickles Candy Cane på sig!   Bandet är ett litet ´smalt guldband, Julhälsningen är skriven med min nya favorit Tiny Circle Alpha Stickers!  




Här kommer då beskrivningen till mitt nästa kort där jag använt samma papper som ovan men också lagt till Mistletoe Foil Paper som bakgrund. Spellbinders-granen fick smårosor som dekoration och  tagen är stämplad med den fina Inkido-stämpeln i svart och embossade med clear embossingpulver. Diverse band och spetsar har jag använt och så pricken över i:et, de underbara halvpärlorna som i alla fall inte jag kan vara utan!

Den riktigt uppmärksamme ser att jag dragit fram symaskinen och nu har den fått plats på mitt scrapbord, här för att stanna, så det så. Jag tycker det är så kul att sy på både LOer och kort men det är så sällan jag gör det eftersom jag måste dra fram den från sitt gömställe och kånka den över lägenheten, koppla in den osv... Nu borde det bli ändring!

Missa inte den spännande tävlingen, jag hoppas kunna göra en LO jag med på temat, fast utom tävlan förstås... Lika bra, jag skulle säkert ändå inte ha en chans så fantastiskt duktiga som ni är allihopa!

Kram!

Cath.

Mera JUL

Även jag har så smått kommit igång med julkortstillverkningen, försöker för en gångs skull vara ute i god tid för jag vet hur det brukar vara i mitten av december- 30 julkort kvar att göra och som vanligt kommer det som en överraskning att det kolliderar med lussefiranden, terminsavslutningar på diverse barnaktiviteter, utvecklingssamtal ( allt x3), julklappsinköp, glöggaftnar...ja, ni känner säkert igen er. Tur då att det finns så mycket fina julgrejor i shopen redan, inte svårt att få inspiration och julstämning att infinna sig då :) !
I senaste DT-paketet från Inger fanns bla en massa fina papper och här är ett första smakprov, inspiration fick jag från en skiss i Svensk Scrapbookings pågående CC:

Motivet är  stämpel Ornate Snowflake från Inkido som stämplats med Watermarkdyna och embossats med Seafoam White Embosspulver. För att få lite "snögnister" i det hela hällde jag på lite "sparkle"pulver (ur byrålådan :) ) medan det embossade var varmt och klistrigt, embossade sen på lite ytterligare. Gissar att man får ungefär samma effekt  med Sparkly Winter Wonderland. Snöstjärnebakgrunden är mistad med mist av Peeled Paint refiller+ Perfect Pearl Forever Green och Faded Jeans refiller+ PP Forever Blue. Inramat med Stickles Diamond. Övriga stämplar är God Jul från Stämpelboden samt Winter Borders från Inkadinkado, båda embossade som ovan. Pappren är Ängel Turkos, Inkido, Basic Grey june bug- chicken pox (baksidan), Mörkblå CS samt CS Bazzill Canvas vanilla. MS kantstans Doily Lace,  blommor Poinsettias White, Holly Leaves, grönrutigt band

Tagen är distressad med  distressdynor Old Paper, Dusty Concord och Faded Jeans liksom alla kanter, samtliga förstås också rivna med Edge Scrapern.

Många julkort kvar att göra, på snart återseende!

Kram/ Eva


Dags för ett kort igen...



... och den här gången har jag låtit det vara väldigt stramt och avskslat....
Det är riktigt snyggt ibland tycker jag.
Den fantastiskt fina Tim Holtz-stämpeln är en ny favorit och jag har enbossat den med Worn Lipstick på Glossy Paper. Det ser nästan ut som fotopapper och ger en annan glans åt själva kortet, vilket inte syns på bilden...  De vackra vita kallorna har jag lyckats låta bli att färga... ;D Crispybandet fick också vara vitt för att förstärka enkelheten.


Jag har en hel del julinspiration åt er men jag får hålla på det någon dag till.... Så glöm inte att kika in med jämna mellanrum!

Ha det gott, hösttid är scraptid!

Kram, Cath.




Utmaningar för Oktober och lite inspiration

Hur har ni det i höstvädret? Idag har vi strålande sol här, inget idealiskt pysselväder precis, men det struntar jag i för jag är verkligen i Pysseltagen, hihi...

Denna månaden har vi inte mindre än 2 utmaningar!!! En barntävling (upp till 12 år) där gulliga Inger lottar ut 3 st vinster bland de bidrag som kommer in.

Det här alstret har min dotter som är sex pysslat ihop alldeles själv :) Det är inte utan att man blir lite rörd i mammahjärtat!



Reglerna för barnutmaningen har jag hämtat från hennes alster.

Det ska vara med blommor, band, något skrivet (journaling) och ett motiv - egenritat/stämplat eller ett foto. Enfärgat och mönstrat papper. Lo eller kort spelar ingen roll. Barn upp till 12 år är välkomna att deltaga.

Maila era barns bidrag till [email protected] senast den 25 oktober.


Så till ordinare utmaning för Oktober... Denna gången har jag tänkt mig en lite annorlunda utmaning. Jag vill att ni scrappar en sång!! Japp! Bidraget ska vara en LO och enda kravet är sången och att ni när ni mailar in ert bidrag talar om vilken sång det är.

Inger plockar ihop ett läckert hemligt kit till vinnaren värt 250:-!!! Så sätt i gång att gnugga geniknölarna, ta en paus i julkortstillverkningen och knåpa ihop en läcker LO!!

Som vanligt ett bidrag per person och att det ska vara nyskapat till just den här tävlingen. Så klart får du ju visa det i din egen blogg efter att skickat in det till oss, länka gärna i så fall :) Senast den sista oktober vi ha era alster.


Jag lovade ju i rubriken lite inspiration oxå, och jag har äntligen kommit igång med julkortstillverkningen!



Ett lite annorlunda alster för att vara mig, men man måste ju variera sig :)

Jag har använt vit cardstock som bas, och det söta pappret Colorful Christmas - Jolly Snowmen från MME. Jag har stansat runt kanterna med Martha Stewarts "Half Spiral Punch", och sen har jag rivit upp en fyrkant i mitten och där under syns en bit av Baksidan på Abbey Road - Let's go racing stipes från My Mind's Eye. Flikarna har jag fäst med öljetter.

Runt den ena fliken har jag knutit ett band och hängt i en söt liten charm. Blommorna har jag gnuggat med lite chalk för att få rätta färgen. Några röda minirosor och en vacker röd julblomma som nyss kommit in till butiken och redan hunnit ta slut oxå!!

Stämpeln i mitten kommer från Stämpelboden.

Ja det var allt från mig idag.

Stora kramar!
BellaMio


Julkort



Ett litet julkort 10x10 cm, ibland behövs inte större. Stämplat med Tim Holtz julstämpel han är ju också min favorit, bakgrundspappret har jag distressat med brunt och grönt.



Ett 15x15 kort, bakgrundspappret är magnolia "White Lace", snöflingorna har jag stämplat med Colorbox gold och sen embossat med Clear superfine. Crispybandet kunde jag inte vara utan...har även satt lite på blommorna.



Kram Lotta


Grattiskort







Några inspirations kort från mig...just nu är jag helt insnöad i det beige och bruna, likaså crispy band och rosor.

Kram Lotta


Vinnaren i Septemberutmaningen TIM HOLTZ

Vart tar tiden vägen? Det har redan hunnit bli oktober och vi har fått plocka fram mössor och vantar till barnen. Innan vi vet ordet av är det jul!

Jag vill passa på att tacka er för alla de fantastiska bidrag som kommit in till utmaningen. Jag har fått väldigt mycket inspiration :)

Men nu har det blivit dax att avslöja vinnaren i vår Tim Holtz utmaning. Vi har fått in massa fiiiina bidrag och det var inget lätt jobb att rösta kan jag säga! Dessutom var det väldigt jämt!




Vinnaren






är








ingen mindre än








Bidrag nr.....







5!!!



Stort GRATTIS från oss KARIN!!!

Maila din adress till Pysseltagen så kommer det härliga Tim Holtz priset med posten till dig :)

Höstiga hälsningar till er allihopa önskar Pysseltagen med DT, genom BellaMio!


Bidrag 16 - sept



Hej!
Här kommer mitt lilla tävlingsbidrag i sista minuten. Som vanligt :)
 
mvh Sandra Ericsson

RSS 2.0