Grattis KortDen nya LeLo Design stämpeln var riktigt kul att göra ett vårfräscht kort med.

Kram / Malin

LO - Kent

Här har jag använt papper från My Minds Eye, på bokstäverna har jag 3D lack det syns inte så tydligt på bilden men det blir riktigt effektfullt.  Det syns väl att vi trivdes där!?    /Malin


Björnen soverTycker att både det mönstrade pappret och stämplarna är helt underbara.
Carolina Journey Flocked Paper-Leaves, text stämpelBjörnen sover och
Nalle stämpel från Inkido.

Tack kortDe mönstrade papperna kommer från Making Memories, Die Cut Large Floral
och Toile Mocha paperie.
Jag klippte ut två löv och satt på 3D kuddar och texten satte jag 3D lack på.

Die Cut Cards


Die Cut CardsEtt kort till en liten gosse.
Die cut Cards från Teresa Collins Baby Boy.
Stämplarna kommer från Inkido, björnen sover och en liggande nalle.
Har även använt Drama-Formstamps-Heidi Swapp.

Till någon man tycker omDetta kortet kan man ju använda till Alla hjärtans dag eller när som helst.
Pappert är från Making Memories(Toile Mocha)

Party kortHär har jag använt stämplen Frollefrogs fest från Bildmålarna och
det mönstrade pappert kommer från Fancypant(celebrate-play)

Wings Album

Agnes är mitt busfrö och en riktig älskling. Här har jag scrappat ett wings album till hennes ära.

Albumet är från Kaisercraft och papperna jag har använt är från Basic Grey - Bittersweet. Slicen har jag använt flitigt, den är toppen, enkel och smidig, jag har skurit ut hjärtan och den stora bruna blomman med den.

Kram på er

Malin

7 gypsies - det blev en LO också!Japp, det blev en LO till mitt BOM.-album! Jag satt och tittade i en kartong med gamla foton och hittade detta svartvita foto på mig och tänkte att det skulle passa bra att scrappa med de fina papperen från 7 gypsies. Jag gör mitt BOM(Boken Om Mig))-album i 6x12 tum, gillar det formatet jättemycket!

Titeln blev ganska så osynlig, jag har stansat ut orden "Those were the days" med mitt Mademoiselle-alfabete! Men tittar ni noga så går det att se...Men jag har förutom papperen: Floral och Stripe (Savannah Floched) använt vit cremefärgad cardstock som bas och till titeln, blommor; både Primas White Festive och Quick Pick Hyd - Wild Rose, naturvit spets, ArtWorks Ivory Pearl, vit pärlfloss och chalkat med Creamy Brown på utstansade bokstäver och på de vita blommorna..Kram, Cath.

7 gypsies - 2 kort!

Jag fick så ljuvliga papper i mitt DT-paket,  Savannah Flocked Paper - Stripe och Savannah Flocked Paper - Floral som jag tänkte visa upp nu vad jag har gjort med!

Först ut är ett Z-foldedcard som jag har använt båda papperen till på en cremevit cardstock-bas.

Övrigt jag använt är
bred naturfärgad spets
Blommor: Prima - Quick Pick Hyd - Wild Rose
Pearls - Pearl både i blommorna och på spetsen.
Stämpel från Inkido.
Chalk Creamy Brown
Utstansade blad.

Sedan blev det nog allt mitt första Valentin-kort!


Jag använde min Fiskars shapecutter och min hjärtmall och skar ut ett hjärta mitt i kortet -hmmm, det gäller att vara säker på handen då... Sedan satte jag en bit av Floral-papperet bakom hjärtat, tog Stickles Copper runt kanten på hjärtat samt satte dit några blommor (se ovan) Mer stickles i de små blommornas mitt, i den stora blomman fäste jag en Mixed Round Rhinestones - Red ! Så enkelt kan det vara och bli ganska så bra!

Kram, Cath.

Ni missar väl inte...

att man kan fynda ordentligt i Pysseltagens butik, titta in i REA-kategorin så får ni se... Där finns just nu en massa papper från (förra bli det ju nu) årets kollektion, massor med fint till otroliga priser.

Jag har hört att några redan börjat med årets (!) julkort, då passar det ju bra att fynda fina julpapper, dessutom kanske det är dags att scrappa julfotona nu...

ELLER använda julpapperen till något mindre juligt, som här en present till min mamma med foton på barnbarnen istället för de sedvanliga ramarna...

Jag har använt Alpine Frost från S E I till det här "albumet" från Kaiser Kraft som är sammanbundet med en fin smal spets. Jaghar varit väldigt försiktig med dekorationer, lite spets, några blommor från Prima, lite punchinella och pärlfloss samt bling, både papper och dekorationer hittar ni i butiken, samt andra fina album från Kaiser Kraft att altra!Hälsningar, Cath.

RSS 2.0