Bidrag 23 - juliHej!
Här kommer mitt bidrag till juliutmaningen. Alla blombladen har olika mönstrade papper i gult från diverse tillverkare.
I mitten på solrosen har jag både öljetter och bruna knappar, mellanrummet är fyllt med svarta micropärlor.
Solrosens blomblad är klippta förhand och mitten är utstansat från Spellbinderdie.
Som kortstomme har jag använt grön CS A6 med öppningen ner. 
2 olika sorters band och nyckelpiga på tvättklämma som dekoration.  
Tack för en jättekul utmaning.  
MVH  Christel

bidrag 22 - juliHej!
 
Här kommer mitt bidrag till er roliga utmaning! Det här är ett kort på min son Alexander och hans kompis Linus, fotat i vintras när dom var ute i snöhögarna och lekte. Jag har använt mig av 4 olika mönstrade papper, 3 öljetter (på fotot och på en blomma), och lite knappar här och där.
Soliga hälsningar från Cattis!

Bidrag 21 - juli


Hejsan!
Här kommer mitt bidrag till er julitävling. Mönstrade papper på framsidan,
insidan och så två stycken som jag stansat ut retroblommor av. De syns inte
så mycket, men de finns där!
Öljetterna så att jag kan knyta ihop kortet och knappar i mitten på
blommorna.

Jättekul utmaning, trodde först att jag inte alls skulle få ihop det, FYRA
mönstrade papper!!! *S* Men det gick ju!

Kortet är till mina föräldrar som firar sin 45:e bröllopsdag på lördag, det
ni..! *ler*

Varmaste hälsningar
Cornelia Enroth

Bidrag 20 - juliHej!
 
Gillade denna utmaning =).. det är mitt andra försök.. på den första så missade jag den lilla detaljen öljetter...
men nu finns de med i ögonen på ugglan.. Två knappar i blommorna å 4 mönstrade.
 
Trevlig helg!
 
// Maja/eyovine

Bidrag 19 - juliHej!
 
Här kommer mitt bidrag; tre öljetter på högersida och tre knappar längst ner.
Jag har använt mig av fyra mönstade papper från Basic grey i serien Lemonade:
hjärtat av Pretty Petals, board utstansat med Martha stewart (under bandet) Saltwater Taffy.
Därutöver papper Dandelion och Cherry cobbler.
Knappar och blomma är en kombination från Prima och Doddlebug.
Bokstäverna är chipboard målade men vit akrylfärg och
chalkade med rosa.
 
 
Mvh Sofia

Härligt DT-paket!!

Jag blev sååå glad när Inger frågade mig om jag ville fortsätta en månad till som gästdesigner!!! Det är verkligen en ära för mig!!

I förra veckan fick jag ett jättehärlig DT-paket, titta bara:Har ni sett så mycket godsaker!! Det översta pappret skimrar jättefint, syns ju tyvärr inte på bilden...

Meeen, jag fick mer förstår ni!! Jodå, titta:De mönstrade papprena hade jag fått välja själv, och jag fastnade för serien "Breaking Free" från My Mind's Eye. De är så olika från vad jag brukar skapa med.

Så jag satte mig ner och gjorde en LO om min mellanpojk. Han var helt tokig i bilar när han var liten, vet inte hur många han hade, men över hundra var det minst! En bil skulle över allt, till och med när han sov skulle han ha ett par bilar med sig, hihi... Fotot jag använt mig av är gammalt och taget med en vanlig 135mm kamera, med andra ord, inget bra foto. Men det var det jag ville ha...

Så här blev i alla fall resultatet:Den här LO'n var rolig att göra. Tyvärr syns inte den fina kanten på bilpappret så bra på bilden. Men kila gärna in i butiken och titta på det, för det är verkligen fint.Här har jag rivit av ett lite större hörn på pappret och låtit ett annat papper titta fram bakom. Pappret som tittar fram har jag först knycklat ihop och sedan slätat ut det litegrann. Senhar jag chalkat vecken så de skulle bli lite mer framträdande.

Rosorna har jag tvinnat runt varandra och på så sätt fått ihop en egen liten hemmagjord ranka. En kul effekt tycker jag...Jag tog en bit vit cardstock och skar till den som en tag. Sen gnuggade jag in färg med hjälp av mina distresser så jag fick en nyans som skulle passa till resten. Ett brunt organzaband och finfina blommor fick pryda tagen.Här har jag använt mig av min mask och distresserna igen, och skuggat fram kugghjul för att förstärka biltemat ytterligare lite. I överkanten kan man se en bit av det läckra Crispybandet som jag använt oxå.

Imorgon åker familjen till Öland ett par dar, ska bli så skönt!

Kram på er!

Material som jag använt denna gång:
Breaking Free, Oh So Very Cool The Ride Paper (die cut)

Breaking Free, Oh So Very Cool Rocky Point Paper

Bazzill Canvas - Pinecone
Bazzill Fourz Raw Silk - Avalanche (till tagen)

Mini Rosor - Baby Blue

Blommor från Prima - Quick Picks Hyd - DEEP FOREST
Organzaband - Chocolate

Distress ink Walnut Stain

Distress ink Vintage Photo

Large Alphabet Flocked Stickers - Brown

Large Alphabet Flocked Stickers - Black


Bidrag 18 - JuliHejsan, här kommer mitt bidrag till juliutmaningen, var klurig att få så många olika papper på en och samma LO tyckte jag, men tillsist lyckades jag.
Jag har klippt ut siffrorna från ett mönstrat papper och jag har klippt ut blomman från ett annat.
 
//Emelie-djsmurf

Bidrag 17 - JuliHej!  
Här kommer mitt bidrag till månadsutmaningen!!   4 mönstrade papper: Det stora bakgrundspappret med blommor, det orange, det lilla blå + ett urklipp (skölpaddan) från ett mönsterpapper. knappar: i blommorna öljetter: tre st uppe till vänster  
Tack för en rolig utmaning! Första gången som jag använder öljetter, det ska det bli mer av =)  
MVH Kristina

Bidrag 16 - JuliHej!
 
Här kommer mitt bidrag till juli månads tävling!
 
Tack så mycket för inspirationen!
 
Mvh.Sofia

Bidrag 15 - Juli

Hej!  
Härlig utmaning!
Jag har använt fyra olika mönstrade papper. I ringens hål har jag satt fast öljetter och knapparna sitter under fotot.  
  
Somriga hälsningar från LillBlomman

Bouillontråd & PärlorHär har jag använt mig av vita pärlor och rosa bouillontråd.
Pappret är baksidan av june bug - strawberry cheesecake. Stämplat texten, swirlarna och fjärilarna med ColorBox Razzberry och embossat texten och fjärilarna med Super fine Clear Embossing. Fjärilarna stämplade jag på Vellum och klippte ut. Blommor och blad är målat lite diskret med Perfect Pearl blandat med en gnutta vatten.

Bouillontråd är en tunn färgad ståltråd som du enkelt kan forma och använda till olika dekorationer.

   

Till de största hjärtan har jag använt en hel tråd - Dra ut tråden...forma till en lös boll, som när du rullar köttbullar;)
Tryck till den med fingertopparna till den form du önskar.


På denna sista bilden har jag använt tråden i mitten av blommorna och fäst lite skruvad tråd vid stora blomman. De gröna bladen är bandet FAUX SUEDE / LEAVES - ribbon - olive


Fler tips....

/ Inger


 


Inspiration från bloggläsare - Väska

Här får vi inspiration från Ann-Margret i Klippan, hon har gjort en söt sommarväska.
Roligt alternativ att ge som grattiskort m.m. Väskan går att öppna och det finns gott om plats till text.

Tack Ann-Margret :)

Bidrag 14 - JuliHej!
 
Mitt bidrag till er utmaning. Det är en LO med min son som leker ute i regnet för första gången. Jag har med tre mönstrade papper som syns under fotot och ur det fjärde har jag klippt ur hjärtarna. Lite olika knappar har jag fått med och sedan en svart öljett som är med i mitten på en av blommorna.
Tack för en rolig utmaning!
 
Hälsingar Nicola

Bidrag 13 - JuliHej!
 
Här kommer mitt bidrag till juli månadstävling. Rolig utmaning med många mönstrade papper:-)
Ett Lo på min son - underbar & älskad.
Mvh/Licette

Ett litet kort: TriFold

Jag provade att göra ett TriFold-kort för jag tycker det är så kul att testa olika vikningar ibland! Lite pyssligt men otroligt skojigt!

Det här papperet Basic Grey - Cherry Cobbler - Lemonade kärade jag fullständigt ner mig i, det är sååå fint!Stämpeln känner ni nog igen, det är den söta Tossa_blomma från Bildmålarna som jag har färglagt med ProMarker-pennor och MCP-teknik. Kinderna har jag sedan färglagt med torrchalks och glittrat ordentligt med Stickles - Copper i hennes hår.
En av mina favorit-stickles är Stickles - Frosted Lace och den har jag använt på Mini Rosor 10mm - Pink with deep pink centre samt Paper Flowers - Daisies - White. Ni ser antagligen att jag har jobbat mycket med en av mina favoritchalks jämte de bruna nyanserna, nämligen Fluid Chalk Cat's Eye - Olive Pastel.

Bandet som löper runt och som jag knutit rosett med är det nya fina STRING/LOOP - ribbon - pink.Det var allt från mig för idag! Jag hoppas att ni njuter av sommaren vilket väder ni än har. Det märks redan att det börjar bli mörkare om kvällarna men då kan man ju tända ljus och mysa lite... Det ska jag göra nu, och fortsätta pyssla lite...

Kram,
Cath.

Bidrag 12 - JuliSå roligt med en materialutmaning, me like..:) Min tolkning blev om dotterns humör som emellanåt kan vara en aningens buttert. Det som ser ut som journaligkort är från ett mönstrat papper som har fyra sådanhär rutor som gör det till ett 12*12 papper, sen är ugglorna och grenarna utkilppta från ett, det rosa är ett och sen det som är hela bakgrunden ett= 4 st. och öljetterna och knapparna ser ni väl antar jag..:)
 
Ha en fortsatt fin sommar!
 
Mvh/Sofia

Älg-puss!

En ganska så färsk semesterbild är nu scrappad! Under vår vecka i Småland besökte vi Virum Älgpark där min man fick närkontakt med en älgtjur! Jag är glad att bilderna blev så pass bra som de blev för jag var ju tvungen att vara snabb, dessutom satt jag så gott som bredvid... Det var en häftig upplevelse ska jag säga!Just nu använder jag min Slice så gott som dagligen och här har jag använt Design card 1, det som följer med i start-paketet! Både till rubriken och den lilla ramen som sitter på distanskuddar.
Punchinella har jag också använt mig av, något man nu kan fynda i sommarea-kategorin - skynda er in och kika där bland allt fint som man kan köpa biiilligt!!! Pom Pom Band - Grön tyckte jag passade så bra in, jag har fäst den med häftapparat...
Papperet är förutom grön och gul cardstock Basic Grey - Tee Time - Lemonade. I övrigt har jag ritat en lite slarvig ram med svart penna runtom hela layouten, jag har använt ganska mycket Stickles, både Stickles - Lime Green och Stickles - Crystal. Som prickarna över ä:et (hihi, visst är jag liiite rolig ibland ;D ) så har jag satt några Pearls - Yellow på väl valda ställen...!

Kram på er! Titta in snart igen och har du inte scrappat något till vår juli-utmaning så är det hög tid att sätta igång ;)!

/Cath.

Bidrag 11 - JuliHej
Nu har jag knåpat ihop en LO utifrån det matrial som skulle vara med.
Fyra papper , Kaiser craft, Basic gray, K & Company och My minds eye.
Öljetter uppe i högra hörnet/kanten, hjärte-knappar bland blommorna.
 
Ingrid Blom Runnman/elsamaja
 
Ha det gott

Bidrag 10 - JuliHallå!
 
Här kommer mitt lilla bidrag till er månadsutmaning. Jag har använt 5 olika mönstrade papper (rätt lätt), öljetter (svårt) i form av hjärtan som bubblar ur "geväret", knapp (jättesvårt) som mitt i den transparanta blomman.
 
Tack för en rolig utmaning
 
/Cilla

Bidrag 9 - JuliHej!


Här kommer mitt bidra till er tävling! Jag har 4 olika mönstrade papper på kortet, 3 knappar och 10 öljetter.


 Tack för en rolig utmaning!


Mvh

Malin/majamelon


Killigt kort...

Nu börjar det sina i mitt gäst-DT-paket, men ett alster till räckte det till! Men vad skulle jag göra? Hmmm... min äldsta son fyllde 16 igår så jag gav mig på att göra ett kort till honom. Och det är ingen lätt uppgift kan jag säga!

Han gillar inte brunt som är min favoritfärg att scrappa i, inte gillar han den romantiska stilen heller... Dessutom så önskade han sig pengar så det var tvunget att vara ett kort med sedelficka...

Sagt och gjort, jag surfade runt lite och hittade en mall till ett sånt där sedelkort, ni vet ett sånt där med en vikning inuti där man sätter fast pengarna. Tyvärr kan jag inte visa insidan för jag var lite slö med kortet så jag hann inte fotografera det innan sonen fick det...Till kortstommen har jag använt Canvas - Parakeet  som jag sedan klätt in med About A Boy - Peace, från Fancy Pants. Jag ville gärna få med det vackra organzabandet Swirl Aqua som fanns kvar i paketet så jag knöt en enkel knut runt kortet. De blå Mini Rosorna - Navy Blue har jag haft lite svårt att använda men här passade de ju perfekt! De vita pärlorna hittar du under pearls i butiken, kommer från Inkido.

För att få lite mer djup på kortet klippte jag till två cardstock-bitar och distressade dem. Stämplade även Grattis med en enkel stämpel.

Ja det var allt för denna gången! MEN goa Inger har frågat om jag vill stanna en månad till som gästdesigner!! Yippie!!! så himla glad jag blev när hon frågade mig...

So I'll be back!

Bidrag 8 - Juli

  Baksida
Framsida

Hej!
Det blev lite lapptäcksinspiration den här gången för att få ihop flera olika papper. Genom att sy på två olikmönstrade hjärtan på två lappar (också med olika mönster) och sedan dela lapparna och pussla ihop dem med varandra så fick jag både en fram- och en baksida till en presentpåse. Det blev faktiskt ytterligare ett mönstrat papper och öljetter i bården och så några knappar mitt på. Ännu ett alster som blev till tack vare era inspirerande utmaningar.  
Hoppas solen skiner på er!
Anna-Lena


KortHar använt mig av Distress Ink -Shabby shutters- och -peeled paint-,
vita vaxpärlor, magic Mesh-White som jag färgat.

Vita vaxpärlor och crackle paint.

//Lotta

Bidrag 7 - JuliHej!  
Efter många om och men så blev min LO färdig för er Juli-utmaning.   Har fått in 5st olika mönstrade papper,öljetter till skorna och knappar i hörnet.  
Tack,för er roliga men knepiga tävling.  
Ha,det gott!
Carina

Bidrag 6 - JuliHär kommer mitt bidrag till månadens utmaning Stora blomman är från två olika rosa papper. Lilla blomman o fåret är från två olika papper Knappar i stjälken samt två olika eyelets
Ha en fortsatt skön sommar Ann-Margret

Bidrag 5 - JuliHejsan!   Här kommer mitt bidrag. Jag har använt fyra olika mönstrade från Cosmo Cricket; Early Bird.
Jag har också öljetter och lite knappar.  
Jenny E

Bidrag 4 - JuliHej. Här kommer mitt bidrag till julis tävling. Jag har lyckats få ihop 4 mönstrade papper, öljetter o knappar.
MVH Susanne

På en sten vid en sjö

Nu har jag fått gjort två LO, äntligen!
Jag har varit så pysselsugen men det är så mycket annat som har fått komma före.

Den här LO:n är på pojken min som njuter av att få leka med vatten. Dock var det
kallt i vattnet- Valborgsmässoafton! så sen blev han förkyld, men det gick ju över.Här är materialet som jag använt:
Papperna är My Mind's Eye Breaking Free "Best Buds Nothing But Dots Paper"
och "Summertime Boy Righteous Dots Paper"
. (Snacka om långa namn!)
Rubons från Kaiser.
Band Blue Pom Pom som jag fäste med häftklamrar.
Trollsländerna är QuicKutz dies -gjorde dom svarta för att det var på kvällen men
fäste på några små röda rhinestones.
Övriga dekorationer; en bit Red Grid Ribbon och en röd knapp.
Rubriken skrev jag ut på datorn- kom att tänka på Gyllene Tider låten med Per Gessle.

Kram Linda

Aldrig utan mobilenHär har jag scrappat på min äldsta tjej som aldrig är längre bort från mobilen
än att hon hör den! Sen att pengarna oftast är slut och det bara går att skicka
Sms är en annan sak, bara den är med så.

Jag har använt Cratepaper Mia Whirl och Water Lily (även baksidan).
Det underbara bandet Champagne Swirl har jag fäst minirosor 10mm Pink
with deep pink centre
i.
På tagen som jag färgade in med distresser har jag fäst en  Old Gold Cherry
Blossom
blomma och en liten trollslända.
Små bitar beige rutnät och självhäftande  Pearls från Kaisercraft som dekorationer.
Till rubriken har jag stansat ut QuicKutz Dragonfly, stämplat och så hittade jag
några silvriga brads med bokstäver på metall i de egna gömmorna.

Funderade på om jag skulle ha mer på LO:n men får nog konstatera att min stil
är enkel och rak.

Glad Sommar!
Linda

Bidrag 3 - JuliHej!

Här kommer mitt bidrag till skissutmaningen!

Jag har använt mig av: Chatterbox, Bazzill, ki memories, Terri Conrad Design och scrapbooking m.m papper. 1 knapp sitter i blomman och tre öljetter i högra hörnet.

Hälsn
Sara/ Drullputta

Bidrag 2 - JuliFärgglatt  till en Färgglad


Man kan faktiskt kombinera papper ur 4 olika märken och få dom passa I hop
Har tom inte ens behövt ha någon stämpel;)


Papper:


Best creation Inc

Sassafras Serendipity Green Apple

K & company Brenda W Sweet talk

Fancy pants design SplendidMvh

Petraso


Bidrag 1 - JuliHär kommer mitt bidrag till utmaningen. Jag har använt 4 olika mönstade papper av Maja Design. Knapp och öljetter finns med, samt en hel del andra dekorationer. Ha en underbar sommar!
Hälsningar Lena Johansson

Sommartjej - som inspiration till utmaningen i juli

Jaa, jag blev ju så sugen på att göra ett inspirationsalster till juli-utmaningen, när Inger skickade så många härliga papper till mig! Och jag brukar inte tokälska Basic Greys papper men dessa var helt underbara... 

Här ett alldeles nytaget foto av min yngsta tjej... taget när hon inte visste om, just nu gör hon annars till sig så himmelens mycket när hon vet att hon blir fotad... Det är säkert fler som känner till det problemet, va?

4 mönstrade papper har jag använt, samt öljetter uppe i högra hörnet, sedan sitter faktiskt den lilla fjärilen på en knapp, tittar man noga ser man att det skymtar något rosa där...

Den stora rosa bling-blomman kommer från ett f.d. hårspänne, tänk på att det kan finnas fina dekosar närmare än man tror...och jag hittade ganska mycket scrapvänligt häromdagen när vi storrensade de yngstas rum... =D.
Jag har använt:
PAPPER:
Basic Grey - Picnic Table - Lemonade
Basic Grey - Sun Dress - Lemonade
Basic Grey - Pretty Petals - Lemonade
Basic Grey - Cherry Cobbler - Lemonade
Canvas - Sweatheart
Canvas - Petunia (Till fotomatta och titel)
BLOMMOR:
Paper Flowers - Heart Shape Petals - White
Paper Flowers - Small Star Flowers - White
Paper Flowers -Small Open Blossoms - White
Övrigt:
Filtfjäril
Designer Rhinestones Bouquet (blush)
Eyelets Variety Pack - Watercolor Muted
Rhinestones - Hot Pink
samt
Fluid Chalk Cat's Eye - Olive Pastel
och förstås min kära
Slice Starter Kit
med Slice Design Card Basic 3 Shapes

(och knappen, den kom från mina gömmor... men det finns gott om fina knappar i webshopen vet ni...!)

Sådär, det var allt från mig idag... men jag har lite som väntar på publicering så kika gärna in snart igen!

Ha det gott!

Kram, Cath.


Min svärmor...

Nu har jag äntligen knåpat ihop ett alster med de sista mönsterpapprena från mitt fina kit!! Denna gången fick det bli en LO, jag har ju redan visat er några kort så nu var det ju hög tid för en LO, hihi...

Det är min kära svärmor som har fått stå "modell" på fotot, och det är ett foto som jag verkligen gillar. Och dessutom så älskar hon blått, så det passade så bra!Pappret kommer verkligen inte till sin rätt här, det är så ljuvligt och skimrar i silver. Som bakgrund har jag använt mig att ett Dotted Swiss för att få lite mer djup i själva LO'nBlommorna är ju bara så maffiga!!! De är så mjuka i mitten och verkligen fiiina. Rosetten har jag knutit och sedan bara fäst med en glue dot. Banden där emot är fasthäftade med vanlig häftapparat. En underskattad metod för att sätta fast saker med tycker jag!Fjärilarna passade så bra ihop med pappret så de var bara tvugna att vara med.

Denna gången har jag använt följande material:
Bazills Dotted Swiss Salt
Bridgeport - Sunday brunch Pearl
Love birds - Love birds Glitter - den bruna baksidan

Aqua Glimmer Ribbon

Spets - Vit - 19mm

Organzaband - Fjärilar

Prästkragar
Pärlor Vit - Inkido

Fjäril Vit - i filt-velour

Jag har ju fortfarande några dagar kvar på mitt gästspel, så jag återkommer nog med ett alster till!

Hej och so long!


Månadsutmaning juli!!!

Jahaja... nu är det dags för nästa utmaning till er! Hoppas ni nappar!!! Det blir en liten motvikt till förra månadens utmaning för nu ska vi nämligen frossa i mönstrade papper! 

Här vill jag att ni använder minst 4 olika (fram- och baksida gäller inte, det måste vara 4 olika papper, klurigt va?! ) mönstrade papper  samt öljetter och knappar (Ni har väl kikat in i butiken och sett alla fina knappar och öljetter som kommit in nu senaste tiden? Hmmm... för att inte tala om snygga mönstrade papper....) . Vad gäller öljetter och knappar så är det valfritt antal, men minsta godkända är 1 st. av varje!  I övrigt får man använda vad man vill på sitt alster som kan vara LO, kort eller alter. Men man får bara göra ett bidrag per person!

Ditt bidrag vill vi ha inskickat till pysseltagen.blogg@live.se senast den 31/7 kl. 23.59!

Och HÄR ser ni det fina priset som Inger har plockat ihop! Vem kan motstå det???


Nu sitter vi här och väntar på att era härliga bidrag ska trilla in i mejl-boxen!!! Har ni några frågor så ställ dem gärna i kommentarsrutan nedan så svarar någon av oss så fort vi kan!

EDIT. Självklart får ni visa upp era alster i era bloggar, det är bara trevligt! Och det gööör ju inget om ni länkar hit i samband med det...;D.

Kram och lycka till från Inger och DesignTeamet genom

Cath.

Vinnare i Juni - utmaning

Nu har vi fått in poäng från alla i D-teamet.

Det är Anna-Lena med sin fantastiska pappersmosaik som hamnade på topp... tätt följd av flera av junis fina bidrag.

Grattis Anna-Lena, ditt kort var verkligen vackert! Det lockar också till att man vill upp på vinden och snoka i sina gamla sykorg...härligt, nytt och fräscht.Tack för härlig inspiration
Inger

Bidrag 6 - JuniHej!

Vilken rolig och klurig utmaning. Jag gjorde en enkel layout med bara band och cardstock.

Mvk Karolina/karehed

Bidrag 5 - Juni


Hejhej!
 
Otroligt svår utmaning ni hade den här månaden..:) Men här kommer iaf. min tolkning, "blommorna" är utklippta ur stora spetsdukar, den turkosa CS är även målade med pärlemoglaze/akrylfärg så den glimmar fint. Tack för en rolig utmaning!
 
Ha det fint i sommarvärmen!
 
//Sofia

RSS 2.0