... och ä n n u mera jul !!!

Satte mig här om dagen för att göra några julkort av DT-materialet vi fick härom sistens. Sträckte ut handen efter dom jätteläckra julpappren men slant liksom och landade ändå IGEN bland distressfärgerna ( jag vet - jag har ett riktigt svårt beroende här =) ). Blev alltså två julkort med distresser, oväntat nog.

Först ett enkelt och snabbt:


Stämplat Santa dear från BoBunny (verkar tyvärr ha tagit slut i shopen) med svart memoriesdyna på akvarellpapper, sen distressat med Shabby Shutters, Tattered Rose, Fired brick och Aged Mahogany. Har sen stämplat med Stämpel Kristorn vänstervänd med Walnut stain i kanterrna, och distressat lite ytterligare i kanterna med Walnut Stain. Textskylten är privat ramstämpel som jag skrivit i med valnötsbläck och distressat på lite grann. Under  denna vitt Crispyband och rött band. Distress stickles Fired Brick som ram runt bakgrunden, runt texten och på bären i kanterna. Lite Stickles frosted lace i tomtens skägg. Vit CS Bazzil canvas.

Sedan ett som tog lite längre tid (fast mest torktid):Har använt CS Bazzill canvas Walnut. Akvarellpapper som jag distressat med Antique Linen , Brushed Courduroy och Walnut Stain, sen mistat med mist av Peeled Paint distress refiller och Perfect pearls Forever green samt lite mist med PP Gold och vatten. På det stämplat granarna från TH stämpelset Reindeer Flight  (tyvärr också slut i shopen) med Vintage Photo, sen embossat med distress embossingpulver Peeled Paint. Stämplat i kanterna med grankvisten från TH stämpelset Letter to Santa. I övre delen stämplat snösjärnorna från Reindeer Flight med watermarkdyna och penslat i PP gold (syns dåligt tyvärr, för ljust foto). Själva renen  är stämplad med TH stämpeln från samma set, på grunge paper med Walnut Stain, klippt och skurit ut, ( hornen var ju lite pillriga måste erkännas, men med lite tålamod och en vass kniv går det !) sen distressat på lite extra, särskilt i kanterna, och lackat med crackle accent. Tagen skriven med valnötsbläck och distressad, stämplat små hörn som embossats med guldembossingpulver. Fö rött band, Stickles Gold.

Hoppas vi inte får er att känna er trötta på julen innan den ens är i närheten, men jag säger det igen- med julkorten kan man aldrig vara ute i för god tid :D !

Ha en härlig kväll!

Kram /Eva


Kommentarer
Postat av: BellaMio

Shit så läckra!!!! Du är min idooool!!!

2009-10-16 @ 14:56:34
URL: http://bellamios.blogspot.com/
Postat av: Linda Kindberg

Wow, alltså! Du behöver absolut inte använda mönsterpapper! Det blir ju så snyggt med stämplar och distresser!!

2009-10-16 @ 21:50:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0