Åsså några julkort från mig med :)

Mycket julkort blir det ju så här års. Inte nog med alla fina och vackra papper som finns ute på marknaden nu, men tiden ska ju räcka till oxå. Så det är lika bra att börja i tid...

Jag har två stycken som jag tänkte bjuda er på idag, sen kommer det nog två till på söndag tror jag. Man måste ju dela upp det goda lite ;)


Först ut är ett kuvertkort. Jag gillar att göra dessa, det är ett annorlunda kort och så himla kul att dekorera. Fast på just detta har jag sparat lite på dekorationerna.Man gör ju dessa kort genom att vika ett helt papper några gånger. Sen är meningen att när man viker upp locket ska det finnas ett kort där att dra upp. Men jag gjorde på mitt eget sätt den här gången. När jag gjort de första vikningarna så delade jag på mitten i ställer och fick på så sätt två kort. Det andra visar jag er på söndag:) Under locket har jag stämplat med en vacker "God Jul"-stämpel och sedan finns det lite plats för en hälsning.

Till det här kortet har jag använt:
Vit Cardstock
Snöboll röd från Inkido
Vit spets
Strass

Band
Blomma
Minirosor
Chalk


Nästa kort har en vikning som jag hittade i en tidning när jag bläddrade lite för inspiration.Här har jag använt baksidan av pappret Village från Basic Grey, och en liten bit av det söta Finial. Ett par Minirosor i mitten av blommorna och ett vackert glittrigt band som man tar av för att öppna kortet och läsa hälsningen. God jul stämpeln kommer från Stämpelboden. Kanten av locket har jag stansat med den vackra kantstansen Half spiral punch från Martha Stewart.

Det var allt från mig idag, men titta gärna in här ofta för vi uppdaterar med julinspiration så fort vi orkar och hinner med :)

Ni glömmer väl inte bort vår månadsutmaning?

Kram BellaMio

Kommentarer
Postat av: Carola

Så fina kort Mio! Gillar julkort med annorlunda färg :)

Kram!

2009-10-18 @ 20:27:07
URL: http://carolas-kortblogg.blogspot.com/
Postat av: Cath.

Som vanligt helt underbara kort, speciellt det där kuvertkortet som jag inte provat ännu... Men de är så fina!

Kram!

2009-10-18 @ 20:44:35
URL: http://cathspyssel.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0