Roligt att prova något nytt!

Förra veckan fick jag ett mail från Inger, hon undrade om jag ville testa att göra ett par alster med lite nya saker som hon tagit in i butiken. Bland annat DRAGKEDJOR och GENOMSKINLIG PLAST. Så klart jag ville det!! Älskar ju att testa nya grejjer...

Sagt och gjort. Det kom ett härligt paket i fredags med massa fina papper och härliga dekorationer, och dragkedjor. Har ju aldrig tidigare jobbat med det (jo jag har bytt dragkedjan i jeansen när de gått sönder, hihi...) men Inger hade en liten bild av hur hon önskade att det skulle vara. Så jag satte igång.

Och så här blev resultatet:



Visst är det läckert!!! Jag kommer definitivt att använda dragkedjor på fler alster kan jag säga!!

Botten av asken är gjord av Canvas Pinecone och till locket har jag använt Canvas Bling - Sting of pearls (himmel så läckert det pappret är!) i locket har jag skurit ut en cirkel med hjälp av Shapecuttern från Fiskars och cirkelmallen. Där har jag sedan skurit till en bit OHfilm och klistrat dit. Voilá, nu har jag ett läckert fönster på min ask :)

Jag har sedan dekorerat asken med fina papper Inkido - Gran Brun och Inkido - Flinga Röd. Dragkedjan fäste jag med Scrappy Glue.

Jag har stämplat med Jultag från Inkido på Canvas Bling - Sting of pearls och sedan embossat med världens bästa embossingpulver!!



Nu är det bara utsmyckningen kvar! Jag har frossat i minirosor, blommor och kallor. Jag har även klistrat dit vacker vit spets samt knutit ett vackert rött band runt locket.


Men jag gjorde faktiskt ett alster till!! Jojomen, det var så roligt och lika bra att smida medan scraplusten satt i :)



Här har jag använt det läckra pappret Holly Leaf - Mistletoe Foil Paper  och en röd dragkedja istället. Jag har stämplat på en liten tag med den fiiina julstämpeln från Stämpelboden. Så klart har jag embossat oxå, hihi... Jag har knutit dit en bit Band - Crispy - White oxå.




Jag har dekorerat med vita blommor som jag chalkat lite och satt en pärlplutt i mitten. Den bruna blomman har jag gjort själv av en bit spets som jag dragit en rynktråd igenom och sedan knutit en knut på baksidan.

Inger kommer att ha dessa alster med sig till mässan i helgen, så har du möjlighet att titta förbi, så gör det! Köp dig ett par dragkedjor och testa själv att göra läckra alster!!

Kram på er allihopa!
BellaMio


Kommentarer
Postat av: Malin

Det är snyggt med dragkedjor! Jag gjorde en LO med dragkedja för 2-3 veckor sedan och trodde inte alls att det fanns att köpa "scrapbooking dragkedjor", men jag hade visst fel :)

2009-09-24 @ 11:11:38
URL: http://malinsresa.blogg.se/
Postat av: Cath.

Å det är alltrid kul att testa nåt nytt och du gör det galant Mio, asken och kortet är helt underbart vackra!

Kramen!

2009-09-24 @ 11:12:38
URL: http://cathspyssel.blogspot.com
Postat av: carina

Oj vad snyggt! Ska genast ta mig till butiken för nya inköp.

2009-09-24 @ 12:10:51
URL: http://chaiblogg.blogspot.com/
Postat av: Lena

Ja, det är väldigt roligt att testa nya saker. Måste säga att du har ltckats göra riktigt fina saker. Vad duktig du är Mio. Kramen

2009-09-24 @ 17:44:18
URL: http://lenika7.blogspot.com/
Postat av: Eva

Jösses så läckert! Jättefint!



Kram!

2009-09-24 @ 19:32:16
URL: http://evasscrapblogg.blogg.se/
Postat av: Linda

Såååå snyggt!!!

2009-09-24 @ 22:18:57
URL: http://scraplinda.blogspot.com
Postat av: Anneth

Ascoolt, som alltid!

2009-09-25 @ 08:13:31
URL: http://lillnettan.wordpress.com
Postat av: Lene

Va läckert, alltid kul med nya ideér! helt underbar ask! Att jag inte såg den när jag handlade, får nog gå en runda till...FNISS

kram lene

2009-09-25 @ 17:13:12
URL: http://leneskortblogg.blogspot.com
Postat av: Linda Kindberg

Wow. Du är otroligt duktig. Så läckert. Det lockar verkligen till att använda dragkedjor.

2009-09-25 @ 21:43:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0